Полезная информация 

Які матеріали використвуються для вирбництва унітазів?

Які матеріали використвуються для вирбництва унітазів?

Для виробництва сантехніки сьогодні користуються різними матеріалами. Це дозволяє підібрати вироби для будь-якого оточення, а також знайти унітаз, що відрізняється привабливим зовнішнім виглядом, довговічністю і практичністю. Для виробництва унітазів https://sdplus.com.ua/toilets відмінно підходить санфаянс і фарфор, які використовуються найчастіше. Вони відрізняються пористістю, яка у порцеляни значно нижче. Це означає, що на поверхні санфаянса забруднення будуть швидко вбиратися, тому підтримувати таку конструкцію в чистоті буде трохи складніше. Фарфор є менш пористим, тому під час експлуатації доведеться витрачати менше зусиль для підтримки його в чистоті. У той же час ціна такого унітазу відповідає його якості.

Якісний санфаянс в Україні — реальність або вигадка

Стандартна модель унітазу, виготовлена з санфаянса, може служити до 40 років. У той же час термін експлуатації виробів з фарфору нерідко перевищує 60 років. Сучасні технології дозволили випускати санфаянс, який демонструє знижену пористість. Говорячи про незвичайні матеріалах, слід виділити нержавіючу сталь. Даний матеріал не схильний до деформації під дією рідини, а його поверхня максимально гладка. Існують також конструкції з міді, бронзи і навіть золота, але їх покупку варто розглядати тільки при створенні особливо розкішного інтер’єру.

Купити хороший унітаз, який буде справно служити роками, ви можете в нашому каталозі. Ми постійно поповнюємо його новими виробами, завдяки чому кожен покупець залишиться задоволений не тільки якістю, але і вартістю сантехніки. Ціни на унітази з натурального або штучного каменю дозволяють більш уважно розглянути такі варіанти для власної квартири. Натуральний камінь стане відмінним вибором для тих, хто прагне зробити ванну кімнату більш благородної. Такі вироби створюють на замовлення, тому вони більше нагадують твори сантехнічного мистецтва, а не функціональні елементи оточення.

Інтернет-магазин Сантехдеталь забезпечить оперативну доставку товарів, які ви вирішили купити в нашому каталозі по всій території України. Штучний камінь також використовується при виробництві унітазів. Вироби з нього є більш доступними і зручними в застосуванні. Вони допомагають створити ексклюзивний дизайн, дотримуючись певний бюджет.

Related posts