Полезная информация 

Конвертація txt у pdf

txt file extension
Як би це не було дивно, найпопулярнішою утилітою для зберігання різних заміток залишається «Блокнот». Вона відома нам ще з перших версій операційної системи Windows, з тих пір її функціонал практично залишився незмінним. Тут ви не можете виділити якийсь текст, підкреслити або нахилити його, я вже мовчу про зміну шрифту, кольору або розміру. Так само цей формат не доступний до перегляду на багатьох платформах і пристроях. Якщо перші проблеми не вирішується, то остання — дуже навіть. Це робиться за допомогою конвертації txt в pdf.

Завдяки цьому формату ви отримуєте захищеність (ваш файл буде неможливий до редагування), універсальність (це єдиний сучасний стандарт, зручний до прочитання на всіх гаджетах), завжди готовий до друку, невеликий розмір документа. Як же зробити саму конвертацію txt в pdf? Насправді, все просто:

1) Відкрийте сторінку нашого txt в pdf конвертора.

2) Завантажте потрібний Вам проект з жорсткого диска.

Трансформація почнеться миттєво і займе кілька секунд. На цьому етапі ми виставляємо розмір тексту в 12 пікселів, шрифт «Times New Roman» і стандартні відступи від берегів сторінки, так як це найбільш затребувані параметри. Варто зауважити, що все це відбувається на рівні браузера, тобто без залучення додаткових серверів. Таким чином ви можете бути впевнені, що вся Ваша особиста інформація залишиться виключно у Вас в єдиному екземплярі.

3) Завантаження готового зразка.

По завершенню ви можете завантажити результат на пристрій, з якого безпосередньо працювали. До речі, всі txt в pdf конвертації можуть проводиться як на комп’ютері, так і на мобільному телефоні або планшеті.

Related posts