Будівельні роботи 

Чому зроблені з колод будинки краще, ніж звичайна конструкція

Крім постійного потоку відвідувачів, які прагнуть увібрати сільську атмосферу і з’єднатися з матір’ю-природою, у володіння зробленим з колод будинком є й інші переваги в порівнянні з більш традиційною спорудою. Давні домовласники кажуть, що зроблені з колод і дерев’яні будинки пропонують великі переваги в порівнянні з цегляними будинками їхніх сусідів. Переваги розпочинаються з будівельних матеріалів.
Оскільки дерева є відновлюваним ресурсом, будинки з колод і брус мають міцний зелений родовід. Коли будинок зроблений з твердих колод, ви ефективно виводите вуглець, що міститься в цих колодах, з кругообігу навколишнього середовища протягом усього життя будинку. Повідомте йому, що зроблені з колод і дерев’яні будинки, які все ще використовуються в Європі, зазвичай налічують більше 800 років. А однієї зробленої з колод церкви в Росії, як повідомляється, більше 1700 років. включно з ураганами.Швидке обрамлення Якщо ви вирішите використовувати попередньо вирізану і просвердлену систему колод або будинок ручної роботи, каркас вашого будинку може бути оформлений на місці швидше, ніж звичайний каркас, що знизить ймовірність пошкоджень, пов’язаних з погодними умовами та проблеми з пліснявою.

Теплота деревини
Тепла на дотик (на відміну від холодного гіпсокартону), деревина має так звану «теплову масу» – природна властивість колод, яка допомагає підтримувати комфортну температуру всередині будинку в будь-яку пору року. Це дозволяє зробленим з колод стінам збирати і накопичувати енергію, а потім випромінювати її назад в будинок. ), Ви можете отримати супер-енергоефективний будинок. Це означає, що він буде на 30% ефективніший, ніж передбачено будівельними нормами, і заощадить вам серйозні гроші протягом усього терміну служби будинку. столярні вироби. У дерев’яних і зроблених з колод зразки тонкої роботи можна знайти на кожному кроці: виготовлені вручну сходи з її гілками, великі балюстради, вирізані вручну на стелі собору, в єдиному свого роду світильники.

Related posts