Ремонтні роботи 

Що являють собою поверхні зі штучного каменю

Хоча натуральний камінь, такий як граніт та мармур, привертає велику увагу домовласників, які обирають нові стільниці, за останні кілька років популярність штучного каменю значно зросла. Поверхні зі штучного каменю мають безліч переваг: від різних кольорів на вибір до низьких експлуатаційних властивостей матеріалу.
Цей посібник допоможе вам дізнатися, що таке штучний камінь, а також його різні якості та порівняти його поверхні з варіантами натурального каменю.Коли ви чуєте термін «штучний камінь», це відноситься до стільниць зі штучного каменю та інших поверхонь. Щоб звузити коло питань, підвіконня та стільниці зі штучного каменю часто називають кварцовими. Цей матеріал не слід плутати з кварцитом, що є натуральним каменем.

Чим штучний камінь відрізняється від інших варіантів підвіконь
Кварц став одним із найпопулярніших будівельних матеріалів для підвіконь та кухонних стільниць. Кварцові поверхні стильні, міцні та прості у догляді – всі якості, які бажають домовласники. На додаток ви можете використовувати кварц для фартухів, кухонних острівців, туалетних столиків та багато іншого. Порівняно з натуральними матеріалами кварц також є чудовим вибором для вашого будинку. Матеріал часто можна зробити так, щоб він імітував зовнішній вигляд гранітних поверхонь, мармурових підвіконь, стільниць та інших поверхонь із натурального каменю. Що стосується порівняння з іншими поширеними матеріалами, такими як ламінат і матеріали з твердою поверхнею, кварц вважається одночасно більш привабливим і довговічним, ніж кожен з них. Кварцові поверхні також здатні протистояти більшому зносу, ніж такі матеріали, як нержавіюча сталь та дерево. Чому штучний камінь – гарний вибір для будинку. Як уже згадувалося, ці поверхні відомі своєю красою, довговічністю та простотою догляду. Якщо вам подобається зовнішній вигляд натурального каменю, але вам потрібна поверхня, за якою легше доглядати, кварц – найкраща альтернатива. кухонні поверхні. Кварцові стільниці виготовляються із подрібненого природного кварцу приблизно на 90 відсотків та приблизно на 10 відсотків із полірезину.
Оскільки поверхні виробляються, вони непористі і вимагають герметизації, як натуральний камінь. При правильному догляді ці кварцові стільниці можуть залишатися у відмінній формі довгі роки.

Related posts